Je bent hier: Corfu » Uitgaan Corfu

Uitgaan in Corfu

Ben jij gek op een levendig uitgaansleven? Dan zit je goed op Corfu. Vooral aan de oostkust is het aanbod restaurants, barretjes en discotheken groot.

Nachtleven Corfu

Uitgaan in CorfuIn Corfu Stad heb je de zogenoemde Corfu Strip, met een concentratie aan trendy clubs en discotheken, zoals de Cavalieri Roof en de Apocalypse. Maar ook buiten de hoofdstad kun je onwijs uit je dak gaan, zoals in Gouvia, Dassia, Pelekas en Kavos. (..)

» meer nachtleven Corfu | Lees meer over het uitgaansleven van Corfu

Uit eten gaan in Corfu

Uit eten gaan in CorfuDe heerlijke Griekse keuken mag ook zeker niet vergeten worden. Veel gerechten zijn gekruid en je vindt verschillende culturen terug in de keuken. In Kerkyra vind je allerhande restaurants met een variatie aan gerechten. Van traditionele ovengerechten tot aan Europese grill gerechten. Maar ook buiten de stad kun je heerlijk eten, zoals in Acharavia, Sidari, Benitses en Gouvia. (..)

» meer uit eten Corfu | Lees meer over uit eten gaan in Corfu

Shoppen in Corfu

Shoppen CorfuWie van shoppen houdt, kan hiervoor het beste terecht in Corfu Stad. Het winkelaanbod in hier het grootst. Je vindt hier souvenirs en kledingwinkels tot aan supermarkten, lederwaren en juweliers. Daarnaast is er bijna dagelijks een markt in groente, fruit en vis in de stad. Ook in de wat kleinere plaatsen, zoals Ipsos, Gouvia en Dassia kun je shoppen, hetzij in iets mindere mate. (..)

» meer shoppen Corfu | Lees meer over shoppen in Corfu