Je bent hier: Corfu » Multimedia Corfu

Multimedia Corfu

Het Griekse Corfu is een eiland met bezienswaardigheden in overvloed. Wie naar Corfu komt, ziet niet het onvervalste Griekenland. Wat denk je van het glasheldere water van Paleokastritsa, de hoge krijtrotsen van Asprokavos, het Canal d'Amour waar zwemmen een belofte inhoudt? En niet te vergeten het witte kloostertje vlakbij Pontikonissi, het klassieke Paleis van Sissi en het Oude Fort en de Saint George.

Foto's Corfu

Het stadhuis van Corfu stad, Kerkyra Bekijk de Corfu-fotocollectie, gemaakt door inwoners, reizigers en andere Corfufanaten. Je vindt hier foto's van onder meer Corfu, Kerkyra, oude forten, het karakteristieke Weense landgoed van Sissi, Paxos, Parga, Pontikonisi (het muizeneiland), Griekse taverna's, de prachtige kust, stranden, etc.

» meer foto's Corfu | Bekijk de foto's van Corfu

Video's Corfu

De noordkust van Corfu, nabij Sidari Bekijk de video's die over Corfu gemaakt zijn. Sommigen door reisbureaus en VVV-kantoren, anderen door reizigers zelf.

» meer video's Corfu | Bekijk de video's van Corfu

Wallpapers Corfu

Wallpapers Corfu Bekijk de wallpapers die over Corfu gemaakt zijn. Sommigen door reisbureaus en VVV-kantoren, anderen door reizigers zelf.

» meer wallpapers Corfu | Bekijk de wallpapers van Corfu